Terrein onderhoud

Een terrein is het visitekaartje voor je bedrijfspand of woning. Onderhoud speelt een cruciale rol voor een goede eerste indruk. Gebroerders Linders is jouw partner voor terreinonderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw terrein er altijd piekfijn bij ligt. Hier kunnen we je onder andere bij helpen:

Onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding is één van de belangrijkste werken voor een terrein. Of dit nu een bedrijventerrein is of het terrein van een particulier. Wanneer er onkruid zichtbaar is op een terrein geeft dit meteen al een minder mooi beeld van een bedrijf of woning. Onkruid is er in veel verschillende maten en    soorten. We kunnen allemaal wel onkruid plukken of verwijderen. Onze visie is daarom; voorkomen is beter dan genezen. Preventieve onkruidbestrijding kan op verschillende manieren. Gebroeders Linders heeft verschillende machines en hulpstukken om het onkruid de baas te zijn.

Voordelen van onkruidbestrijding:
· Nette uitstraling van het terrein
· Opgeruimde  oppervlakte
· Werkplezier
· Minder ongedierte

Preventief of curatief terreinnderhoud

Gebroeders Linders heeft voor beide vormen onderhoud de oplossing.

Met preventief onderhoud voor uw terrein zal het onkruid minder de kans krijgen om te groeien. Dit onderhoud kunnen we uitvoeren met een veegwagen en of een borstelmachine met de daarop speciale borstels om de voegen (bestrating) van uw terrein schoon te  houden, zodat onkruid geen kans krijgt.

Curatief onderhoud; wanneer uw terrein een opfris beurt kan gebruiken kunnen we dit verzorgen met onze veegwagen en of borstelmachine.

✓ Jouw partners in groen

✓ Voor zakelijk & particulier

✓ Altijd persoonlijk contact

✓ Familiebedrijf sinds 2019